+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

CITY APART HOTEL BRNO Reviews

Hotel ratings

85%
Very good

by 31 reviews

  • Staff

    91%
  • Cleanliness

    89%
  • Equipment

    86%
  • Comfort

    79%
  • Value for money

    82%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
  • young couple
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 27.9.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 16.9.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 16.9.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

T.Funěk

group of friends, 24.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Parkování přímo v krytém parkovišti hotelu. Servis při snídaních.

  • Přístup do hotelu přes zamčený hlavní vchod. Absence ledničky na pokoji. Nefunkční čistič bot v 5 patře, který není opraven i přes upozornění.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
CITY APART HOTEL BRNO replied to this review.
Vážený pane Funěku,
děkujeme za zpětnou vazbu a těší nás, že se Vám líbila jak možnost parkování v naší kryté garáži, tak snídaně, u kterých se stále snažíme zkvalitňovat naše služby. Rozumíme, že zavřené dveře hlavního vchodu můžete vnímat jako nestandardní, avšak jedná se o opatření posilující bezpečnost nejen našeho personálu, ale především našich klientů. Recepční, kteří jsou přítomni 24 hodin denně, Vám dveře vždy rádi otevřou. Pro Váš budoucí pobyt Vám můžeme nabídnout Business pokoj, jehož součástí je kuchyňským kout s lednicí, a tak lépe vyhovím Vašim potřebám. Pokud jste si však oblíbil standardní jednolůžkový pokoj, můžete využít společné kuchyňky v pátém patře, kde je umístěna lednice i další kuchyňské zařízení. Děkujeme za upozornění na nefunkční čistič bot, neprodleně sjednáme nápravu. Těšíme se brzy na shledanou, tým City Apart Hotelu.

Francisco Javier Zabala

single traveler, 11.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tomas Hahnfeld

group of friends, 22.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 22.7.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Koupelnu bych vylepsila....sprchový kout,zrcátko na líčení

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
CITY APART HOTEL BRNO replied to this review.
Vážený hoste,

děkujeme za přimopínky. Většina našich pokojů je vybavena vanou se sprchovou hadicí, a to z důvodu většího pohodlí našich hostů, což bylo zatím pokaždé kladně hodnoceno. Pokud však upřednostňujete sprchový kout, rádi Vám vyhovíme. Pro Váš budoucí pobyt Vám nabídneme pokoj se sprchovým koutem, stačí jen při rezervaci požádat recepci o takovýto druh pokoje. Pořízení kosmetických zrcátek určitě zvážíme.

Pěkný den. S pozdravem Váš tým City Apart Hotelu

Alžběta Candia

family with young children, 26.4.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 30.3.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan Veselý

single traveler, 15.2.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Dostupnost, ochota personálu, čistota, garážové stání v ceně.

  • Na pkoji v podkroví bylo trochu chladno, déšť bubnoval do střešních oken celou noc. Ale to je maličkost, byl jsem spokojený.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
CITY APART HOTEL BRNO replied to this review.
Dobrý den pane Veselý,

děkujeme za Váš pobyt i jeho hodnocení. Velice nás těší, že jste byl spokojen. Pro Váš příští pobyt u nás určitě vyzkoušejte Business pokoj, který se nachází v nižším podlaží.

Těšíme se na Vaši další návštěvu.

S pozdravem, Váš tým City Apart Hotelu

Anonym

single traveler, 27.11.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ron Besten

single traveler, 22.9.2015

Deutsch

  • Overall rating
88 %
  • alle gute, Schönes und ruhiges hotel

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10
CITY APART HOTEL BRNO replied to this review.
Vielen Dank für Ihren Bezuch und für schöne Rezension.
Wir freuen uns auf Ihre nächste Bezuch.

p. Tabačko

single traveler, 2.7.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Recepcia.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10
CITY APART HOTEL BRNO replied to this review.
Dobrý den pane Tabačko,

děkujeme za Vaše hodnocení. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

S pozdravem, tým City Apart Hotelu

Alena

single traveler, 6.5.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Líbí se mi, že je pro hosty připravena i varianta na ukrácení dlouhé chvíle, naříklad DVD přehrávač s filmy na recepci. Také parkování v garáži beru velmi pozitivně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
CITY APART HOTEL BRNO replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za milou recenzi. Při příští návštěvě si můžete udělat vycházku po stezce, která je přímo za hotelem, a poznat tak okolí Brna.

S pozdravem, tým City Apart Hotelu Brno

Jiří

single traveler, 5.11.2014

Praha Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • dobra snidane

  • velmi pomale pripojeni na internet wifi nekomfortni ovladani televize

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
CITY APART HOTEL BRNO replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste si vybral z naší široké snídaňové nabídky. V odpoledních nebo večerních hodinách se mohlo stát, že bylo naše wifi připojení pomalejší z důvodu velkého počtu připojených hostů. Za toto se omlouváme a vynasnažíme se tyto situace eliminovat. Vybavení pokojů, jako například televize průběžně obnovujeme. Věříme proto, že při další návštěvě budete plně spokojen.

S pozdravem, Tým City Apart Hotelu Brno

Eva

single traveler, 13.12.2013

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • parkování, poloha hotelu, lednička na pokoji,

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Łukasz

single traveler, 15.8.2013

Polski

  • Overall rating
58 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
6
Čistota
5
Komfort
7
Cena/kvalita
4

Jaroslav

single traveler, 8.8.2013

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • Pokoje s klimatizaci, garaz, vstricna komunikace personalu.

  • Neni restaurace; opakovany nekolikavterinovy hluk ze zarizeni (pravdepodobne soucast klimatizace), i kdyz neni zapnuta.

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 12.5.2013

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Klid,bohatý snídaňový bufet, vlídný personál

  • Ne příliš kvalitní TV

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Václav

group of friends, 14.11.2012

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • S pobytem jseb spokojen. Již jsem zde byl 2x ubytován.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.